סדרת יינות הקינוח

כל אחד מיינות הסדרה מגיע מעולם דומה, אך שונה.. 

בשני היינות מגיעים הענבים בכרם להבשלה מאוחרת מאד, דבר הדורש הקפדה יתרה על הטיפול לקראת הבציר, ועל הבציר עצמו שהינו בציר סלקטיבי כמובן. 

הטיפול בענבים ביקב דורש מיון קפדני, שמירה מיוחדת על טמפרטורת התסיסה ובדיקות תכופות של הערכים המשתנים בזמן התסיסה. 

ביין מתוק האתגר הוא איזון בין חמיצות למתיקות ויצירת ערך מוסף. ההקפדה המיוחדת על כל שלב בתהליך, מהכרם עד בחירת הבקבוק, מעניקה לנו מוצר ייחודי ואיכותי במיוחד. 

האיזון בין המתיקות לחמיצות נוצר בכרם, בזכות הקפדה יתרה על תהליך ההבשלה ובדיקה מדוקדקת של הערכים לפני הבציר. את הערך המוסף אנו יוצרים ביקב, באמצעות תהליך מוקפד ומושכל של תסיסת היין ויישונו. 

בסדרה שני יינות: בציר מאוחר לבן, ויין מחוזק אדום.